Suruç ilçesinde futbol başta olmak üzere amatörler spor klüplerine  ve ilçe genelinde okullar  ve bölgeler arası tüm spor dallarında sporun ve sporcunun yanında olan destek veren Başkan Açıkgöz sayesinde Suruç'lu gençler başarıya doymuyor.

İlçede son bir haftada çeşitli illerde yapılan bölgesel  Salon Hokey müsabakalarında, Bocce şampiyonasında, voleybol müsabakalarında ve halk oyunlarında Suruç'lu gençler Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz'ün verdiği malzeme desteğiyle şampiyonluklar kazanarak ilçeye kupa ve madalyalarla döndüler.

Başkan  AÇIKGÖZ İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir ve çeşitli illerde yapılan  Salon Hokey müsabakalarında , Bocce şampiyonasında ve halk oyunları yarışmalarında dereceye giren sporcuları makamında kabul etti .

Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Başkan Açıkgöz " İlçemizde nüfus yoğunluğu bakımından gençler önemli bir yer tutuyor.Bizler imkanlar dahilinde gençlerimize destek olmaya devam ediyoruz. Yarınımızın teminatı olan gençlerimizi önemsiyoruz önemsemeye devam edeceğiz  dedi.

Başarılı sporcularla hatıra fotoğrafı çeken Açıkgöz sporculara eğitim seti hediye etti.