Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli pazartesi günü başlayacak olan 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemi için bir mesaj yayınlarak yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.

Mesajında eğitimli nesillerin bir ülkenin geleceği açısından öneminden bahseden Başkan Baydilli, eğitimli gençlerin yetişmesi için yöneticiler olarak her türlü katkıyı yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Başkan Baydilli mesajında şunlara yer verdi:

"Yeni bir eğitim sezonuna yeni bir heyecana ve maratona başlıyoruz. Çocuklarımızla birlikte biz de veliler olarak bu maratonun içinde yer alıyoruz. Karaköprü Belediyesi olarak geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de elimizden geldiğince eğitime katkı sunmak adına çalışmalarımız olacak. Geçtiğimiz dönem okullarımızı ve öğrencilerimizi ziyaret ettik. Çocuklarımıza kitap, eğitim setleri ve trafik eğitimi ile ilgili kitapçıklar dağıttık. Bu dönemde de yine öğrencilerimizin ve eğitimcilerimizin yanında olacağız.

Unutulmamalıdır ki memleket eğitimli nesillerin omuzlarında yükselir. İnanıyorum ki gelecekte şimdi eğitim gören gençlerimiz bizim yerlerimize geçecek, ülkenin yönetiminde söz sahibi olacaklar. 2017-2018 eğitim- öğretim dönemi tüm öğrencilerimize, eğitim camiamıza ve velilerimize hayırlı uğurlu olsun."