Bu yıl eğitim ve öğretime başlayacak olan Karacadağ Anadolu Lisesi idarecilerinin kütüphane ihtiyacı olduğunu belirtmeleri üzerine Başkan Resul Yılmaz'ın talimatıyla çalışma başlatıldı.

Fen İşleri Müdürlüğünce başlatılan çalışma kapsamında hazırlanan kitaplık ve raflar, yerleştirilerek kütüphane hazır hale getirildi. Daha önce bir çok okul idarecisinin ihtiyaçlarını bildirmeleri üzerine Başkan Yılmaz'ın talimatıyla okulların içme suyu çeşmeleri, klima, bahçelerde beton çalışması, spor tesisleri, çevre düzenleme, laboratuar sınıfları, öğretmen odaları, masa, dolap ve kütüphane sınıfları oluşturma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan şunları kaydetti: "Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatı doğrultusunda 3 ay önce tüm okullarımızı ziyaret ettik. Okullarımızın talepleri tek tek alındı hangi okulun ne ihtiyacı varsa listeler oluşturuldu. Belediyemizin bütçesi dâhilinde okullarımızın içme suyunu karşılamak için çeşme projesi gerçekleştirdik, klima, okul bahçelerinin beton çalışması, spor tesisleri, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları, laboratuar sınıfları, öğretmen odaları, masa, dolap, mutfak eksikliği, fayans lavabo onarım çalışmalarımız devam ediyor. Şuan yeni inşaatı tamamlanan okullarımızın yol ve asfalt çalışmalarını yapıyoruz,  yine Belediye Başkanımızın Eğitimci olması münasebetiyle eğitime büyük katkılar sunuyor, bu kapsamda yine eğitim ve öğretim yılına açılan Karacadağ Anadolu Lisesinde okul öncesi eksikleri bizlere ilettiler okulun ulaşım yolları yapıldı bunun akabinde kütüphane dolapları yoktu kendi atölyemizde ürettiğimiz dolapların montajı yapıldı, bu çalışmalarımızı eğitime %100 destek projesi kapsamında okullarımızdan gelen talepleri belediyemizin bütçesi dahilinde çözüme kavuşturuyoruz’’dedi.

Okul idarecileri okullarında giderilen eksikler ve yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.