Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, TEOG sınavında derece giren öğrenciler ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Sabah saatlerinde Belediye Sosyal Tesisleri Fidanlık Alanında okul idarecileri, öğrencileri ve aileleri ağırlayan Başkan Yılmaz, kahvaltının ardından öğrencilerle bir süre sohbet etti. Davetlilerle Şehit Suat Aloğlu mesire alanını gezen Başkan Yılmaz, ailelere yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık iki saat süren programda öğrencileri başarıları nedeniyle tebrik eden Yılmaz, "Okul yöneticileri, öğretmen arkadaşlarımız, başarılı çocuklarımız ve değerli aileleriyle bir araya gelme imkanı bulduk ve hasbıhal ettik. Bir araya geldiğimiz öğrenci kardeşlerimiz ilçemizin değerleridir, girdikleri son sınavda derece yapmış, soruların tamamını yanıtlamış arkadaşlarımız. İnşallah arzuladıkları okullara yerleşecekler, önümüzdeki yıllarda da kendilerinden büyük beklentilerimiz var. Öyle inanıyorum ki onlar eğitim ve öğretim hayatlarını bu bilinçle tamamlayacaklar. Başka Siverek'imize, ülkemize, devletimize ve milletimize dolayısıyla halkımıza çok değerli hizmetlerde bulunacaklardır. Ben kendilerine zihin açıklığı diliyorum, ailelerini tebrik ediyorum, öğretmen arkadaşlarımızı ve yöneticilerimizi yürekten kutluyorum" dedi.

"Öğretmenler bu cevherleri işliyor" diye konuşan Başkan Yılmaz, "Belki biz bunların farkında bile olmayacağız. Gerek Resul Yılmaz olarak gerek kurum olarak her daim kendilerinin yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim. Bir kez daha çocuklarımızı tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Öğrenciler ve aileleri Başkan Yılmaz'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.