Başkan Baydilli, öğrencilere eğitimin ve okumanın öneminden bahsetti.
 
Her fırsatta okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelmeye çalışan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Fen Lisesinde öğrencilerle buluştu. 
 
Programda öğrencilere eğitimin ve okumanın öneminden bahseden Başkan Baydilli, Karaköprü Belediyesi'nin gençler için yaptığı projeleri anlattı.
 
Program sonunda konuşan Fen Lisesi Müdürü Ömer Özgültekin, öğrencilere tecrübelerini aktaran Kararaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.
 
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise şunları söyledi:
“Bizim için gençlerimiz olamazsa olmazımız, geleceğimizin teminatlarıdır.  Bu vatanı bu milleti sahiplenecek olan yine gençlerimiz olacak. Karaköprü Belediyesi olarak gençler için yaptığımız hizmetlerimizi gençlerimize anlattık. Gençlerimizin bizden taleplerini dinledik.  Daha güzel bir Karaköprü oluşturmak için gençlerimizden güzel fikirler de çıktı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Eğer sizler bu bilgide, düşüncede ve performansta olmaya devam ederseniz bu millet ayakta kalır. Ben sizlerin bu gayretini gördükçe daha da umutlanıyor mutlu oluyorum.. Bizim sizlerden tek isteğimiz, okuyun, öğrenin vatana millete hayırlı bireyler olun. Ben tekrardan aranızda olmaktan büyük mutluluk duydum” dedi.
 
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, programda öğrencilerin sorularını da yanıtlarken, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekti.