Bozova Halk Eğitim Merkezinde ‘’Çocuklar Üşümesin’’ sosyal sorumluluk projesinde, Çakmaklı, Altınlı, Soğukkuyu ve Mülkören mahallelerinde birleştirilmiş anasınıfı ve ilk okul öğrencilerine atkı, bere ve oyuncak dağıtıldı.

Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, Bozova AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Karakeçili ve Halk Eğitim Müdürü Necati taş öğrencilerle ve öğretmenleriyle bir araya geldiler.

İlçede Bozova Halk Eğitim Merkezi ile İŞKUR İş Birliğinde açılan Şiş Örücülüğü kursunda 4 ay süreyle görev alan 25 kursiyer tarafından Çocuklar Üşümesin sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ilçede bulunan 17 mahalledeki birleştirilmiş ana sınıflarda okuyan 600 öğrenciye atkı ve bere ördüler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bozova Halk Eğitim Müdürü Necati Taş ‘’Çocuklar Üşümesin sosyal sorumluluk projesi kapsamında 25 kursiyerimiz tarafından 18 mahallemizde 600 öğrenciye atkı ve bere örgülere ilmek ilmek sevgi yumağı oluşturuldu. Karşılıksız yapılan bir iyiliğin mutluluğu içerisindeyiz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim Kızar’a, Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nurullah Karakeçili’ye ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.