Öğretmenler günü nedeniyle kurumları ziyaret eden Başkan Demirkol, öğretmenlere hediye verdi, karanfil dağıttı.
 
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol eğitim camiasının yanında olmaya devam ediyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmayan başkan Demirkol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Sevgi Evlerinde görev yapan öğretmenleri ziyaret etti.  Başkan Demirkol’a ziyaretinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri; Abdurrahman Beyaz, Hande Çankaya, Emin Çoşkun, Nusret Kaya, Halil Yetkin, İsmail Güneş ile Mehmet Aslan eşlik etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Abuzer Çiftçi’nin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Demirkol öğretmenlerle sohbet etti.
 
Öğretmenlerin yaptığı mesleğin kutsallığını hatırlatan Başkan Fevzi Demirkol ve Belediye Meclis Üyeleri öğretmenlere hediye ve karanfil dağıttı.  Öğretmenler Günü nedeniyle ziyaretlerde bulunduklarının altını çizen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. ‘Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?’ mucibince ve yine aynı şekilde ‘Bana bir harf öğretenin kölesi olurum’ anlayışına sahip bir dinin mensupları olarak bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza bağlı yetiştirme ve sevgi evlerindeki eğitici ve öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlamak üzere buradayız. Bu kurumlarda ailesinden uzakta kalmak zorunda olan çocuklarımızın bakımı, iaşesi ilgililer. Burada görev yapan tüm eğiticilerimize öğretmenlerimize, müstahdeminden müdürüne kadar hepsine teşekkür ediyorum. Önemli bir görev yaptıklarının bilincinde ve idrakinde olduğumuz belirmek işitiyorum.”
 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Abuzer Çiftçi ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Sevgi Evlerinde görev yapan öğretmenleri unutmayarak farkındalık yarattığı için Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.
 
Başkan Fevzi Demirkol Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ziyaretinin ardından Milli İrade Geçici Eğitim Merkezinde görev yapan Suriyeli öğretmenleri ziyaret etti. Başkan Fevzi Demirkol, Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Öğretmenlere burada sohbet eden Başkan Demirkol ve Belediye Meclis Üyeleri öğretmenlere hediye verdi, karanfil dağıttı.