Yüzlerce öğrencinin ilçede Belediyenin ücretsiz kursları ve desteği ile üniversite hayallerine kavuştuğu ilçede, öğrencilere sınava hazırlık kitaplarını içeren iki farklı eğitim seti dağıtıldı.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Belediyenin Eğitim ve Gençlik merkezinde üniversiteye hazırlanan 155 öğrenciye sınava hazırlık kitaplarını takdim etti.

Eğitim setindeki kitaplarda hem konu anlatımı hem de soru bankası yer aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Halfeti Belediye Başkanı Albayrak, gençlerin üniversite hayallerini gerçekleştirmeleri için her zaman onların destekçisi olacaklarını söyledi. Belediye olarak eğitim konusunun üzerinde hassasiyetle durduklarını bildiren Albayrak ‘’Gençlerimiz, öğrencilerimiz ülkemizin gelecekleri. Onlara hem aydınlık bir yarın hazırlamak hem de ülkemizin müreffeh bir geleceğe ulaşabilmesi için öğrencilerimize, gençlerimize ve eğitim verdiğimiz destekleri sürdürüyoruz. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen; Şanlıurfa Valiliğimize, Halfeti İlçe Kaymakamlığımıza, Halk Eğitim Müdürlüğümüze ve tüm ilgililere teşekkür ediyorum’’ dedi.