Eyyübiye Yerleşkesinde mükemmel bir ziyafet tadında gerçekleştirilen final sınavında Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Avcı, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Öğretim Elemanları ve misafirler hazır bulundular.

Aşçılık Programı öğrencileri hazırladıkları yemekleri güzel bir sunum eşliğinde misafirlere ikram ettiler. Ziyafet tadında gerçekleştirilen etkinlik katılımcılar tarafından takdirle karşılandı. Etkinlikte konuşan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, “Şanlıurfa’mızın mutfağı oldukça geniş ve zengindir. Bizim mutfağımızı Türkiye’ye ve Dünya’ya tanıtmakta sizlere düşmektedir. Görüyorum ki genç arkadaşlarımız iyi yetişmişler. Sizlere güveniyoruz.” dedi.

Yapılan sınavda ve sunumda tam not alan öğrenciler, daha önce katıldıkları çeşitli yarışmalarda aldıkları madalyaları da takarak misafirlerle toplu fotoğraflar çektirdiler.

 Başarılarından dolayı öğrenciler ile öğretim elemanlarını kutlayan ve plaket takdim eden Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, “Öğrencilerimizi ve hocalarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Sizler okulumuzun medarı iftiharı oldunuz, başarılarınızın artarak devam edeceğine tüm samimiyetimle inanıyorum” diye konuştu.