Harran Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Çetin Kılıç atandı. Daha önce yürüttüğü görevlerde başarılara imza atan Çetin Kılıç’ın, Rektör Prof. Dr. M.Sabri Çelik tarafından Genel Sekreter Yardımcılığına getirilmesi üniversite camiasında isabetli atama olarak yorumlandı. 

Rektörü Prof. Dr. M.Sabri Çelik, bir yandan üniversitenin akademik kariyerini üst seviyeye çıkartarak Harran Üniversitesinin, sayılı üniversiteler arasında yer alması için yoğun çaba sarf ederken, diğer yandan yaptığı atamalarla yakın çalışma ekibini güçlendiriyor. 

Daha önceleri Harran Üniversitesinde Güvenlik Müdürlüğü, Yapı İşleri Daire Başkanlığı görevlerinde bulunan bir süreden bu yana Sağlık Bilimleri Enstitü Sekreterliğini yürüten Çetin Kılıç’a Rektör Çelik tarafından yeni görev verildi. Uzun yıllardan bu yana görev yaptığı kamuda edindiği devlet tecrübesiyle gerek Emniyet teşkilatında gerekse Harran Üniversitesinde yürüttüğü görevlerde başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Çetin Kılıç’ın, Rektör Prof. Dr. Sabri Çelik tarafından Genel Sekter Yardımcılığına getirilmesi olumlu karşılandı.

Üniversite çalışanları, bilgi, birikimi ve tecrübesiyle verilen görevleri başarıyla yerine getiren Çetin Kılıç’ın Genel Sekreter Yardımcılığına atanmasını olumlu ve isabetli atama olarak yorumladılar

MEDYAURFA.COM.