2. Geleneksel İlimkent Bahar Şenliğine katılan öğrenciler, öğretmenler ve veliler oldukça keyifli ve unutulmaz bir gün geçirdi.

İlim Kent Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Işık , Şenliğin amacının; "Öğrencilerimizin; özgüven duygularını geliştirmek, becerilerini ortaya çıkarmalarına katkı sağlamak, kaynaşmalarına, tanışmalarına vesile olmak, yapılacak boyama yarışmaları ile öğrencilerimizi yarışma kültürüne hazırlamak, eğlenme ortamı hazırlamak” olduğunu söyledi.

Konuşmasına devam eden Işık; İlimkent Okulları olarak bu sene 2.sini gerçekleştirdiğimiz ''Bahar Şenliği'' etkinliğimize katılımlarından dolayı, başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli olmak üzere etkinliğimize katılan tüm halkımıza teşekkür ediyoruz dedi.

İlimkent Okullarında bu yıl 2.si gerçekleştirilen Bahar Şenliğinde öğrenciler çeşitli sosyal aktivitler ile doyasıya eğlenirken, öğrenci velileri de bu güzel organizasyonda çocuklarını yalnız bırakmadılar.

Öğrenci velisi olan Uğur Gümüşcü ise sitemize yaptığı açıklamada; Bu tür faaliyetlerin çocuklarının başarısında önemli rol oynadığını, bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.