Karaköprü Belediyesi bünyesinde çalışan personele Harran Üniversitesi Sosyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şevket Ökten tarafından 'Kurum Kimliği ve Aidiyet' konulu seminer verildi.
Karaköprü Belediyesi'nin aylık personel toplantısında belediye bünyesinde çalışan personelin performansının ve kurumsal aidiyetinin artırılması için seminer ve eğitim çalışması yapıldı. Harran Üniversitesi Sosyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şevket Ökten tarafından verilen seminerde, personele kurum kimliği, kurum imajının artırılması ve aidiyet konularında eğitim verildi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personelin katıldığı toplantıda Doç. Dr. Şevket Ökten, kişinin kendi kimliğinin yanı sıra kurumsal kimliğinin de önemli olduğuna dikkat çekerek herkesin dışarıda veya iş yerinde çalıştığı kurumu yansıttığını ifade etti. Belediye personelinin vatandaşlara karşı gösterdiği ilgi ve hoşgörünün belediyenin imajına önemli ölçüde etki edeceğinin altını çizen Ökten, en alt kademeden en üste kadar tüm personelin buna dikkat etmesi gerektiğini dile getirdi.
Seminer sonrası açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, rutin olarak yaptıkları personel toplantılarında kurum içerisindeki eksikliklerini ve personelin daha iyi hizmet vermesi için yapılabilecekleri konuştuklarını kaydederek, bu ayki toplantıda da Doç. Dr. Şevket Ökten'in belediye personeline kurum kültürünü anlattığını söyledi. Başkan Baydilli, "Personelimizin Karaköprü'ye daha iyi ve daha verimli hizmet etmesi için Doç. Dr. Şevket Ökten hocamızı davet ettik ve personelimize bir sunum yapmasını istedik. Bu ilk oldu ama son olmayacak, hocamız bundan sonraki toplantılarımızda da personelimize seminerler verecek. Bizim buradaki amacımız personelimizin vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmesi ve işini severek yapmasını sağlamaktır. Şevket hocamıza verdiği değerli bilgiler ve ilgisi için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Doç. Dr. Şevket Ökten ise, Başkan Metin Baydilli'nin isteğiyle böyle bir seminer gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Başkanımız ile personelin verimini, çalışma isteğini artırmak için ne yapabileceğimiz konusunda konuştuk ve branşımız olması nedeniyle de böyle bir seminer düzenledik. Bugün personele kurum kültürünü, çalışanların kurum imajına katkısı gibi konuları işledik. Çok verimli olduğunu düşünüyorum. İnşallah sonuçlarının da iyi olacağını temenni ediyorum" dedi.
Toplantı sonunda Başkan Baydilli, belediye bünyesinde çalışan personelden yaptıkları işe önem göstermelerini ve sorunları en kısa sürede çözmelerini istedi.