Karaköprü Belediyesi eğitime yatırım yapmaya devam ediyor. Her yıl öğrenciler ve eğitim için programlar yapan Karaköprü Belediyesi öğrencilerin kitap okuyacağı, ders çalışacağı bir ortam oluşturmak için iki adet okuma salonunun yapımını tamamladı ve hizmete açıyor. Esentepe ve Atakent mahallelerinde yapılan okuma salonları öğrencilerin ders çalışma ortamı ihtiyacını karşılayacak.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli okuma salonlarını incelerken, açılış öncesi kalan eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi. Okuma salonlarının özellikle okulların yoğunlukta olduğu yerlerde yapıldığını ve öğrencilere hizmet edeceğini belirten Başkan Baydilli, salonların öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

 

Başkan Baydilli şöyle devam etti:

"Eğitime katkı sağlamak amacıyla Esentepe ve Atakent mahallelerimizde okuma salonlarımızı yaptık. Bu salonlarımız öğrencilerimize hem kitap okuyacakları hem ödevlerini yapacakları bir ortam sağlayacak. Pazar günü Esentepe'deki okuma salonumuzun açılışını gerçekleştireceğiz daha sonra Atakent'teki salonumuzun eksiklerini tamamlayıp hizmete açacağız. Ben bu salonlarımızın hayırlı olmasını diliyorum ve pazar günü gerçekleştireceğimiz Esentepe salonumuzun açılışına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum”

 

Karaköprü Belediyesi'nin 22 Ekim Pazar günü gerçekleştireceği Esentepe okuma salonunun açılışı saat 15.00'te başlayacak.