Şanlıurfa Vakfı’ndan yapılan açıklama da 2019-2020 eğitim yılı döneminde burs almaya hak kazanan öğrencilerin isimleri belirlendi.

Vakıftan yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi;

Şanlıurfa Vakıfı (ŞURVAK) tarafından 2019-2020 Öğretim Döneminde verilecek burs kampanyasına Ankara ve Ankara dışından yazılı, e-posta ve şifahi olarak çok sayıda müracaat olmuştur.

ŞURVAK Yönetim Kurulu Başkanı E.Korgeneral M. Kemal Alataş ve Yönetim Kurulumuzun çabalarıyla hayırseverlerin desteğiyle belirli sayıda Şanlıurfalı öğrencimize Vakfımızca burs verme imkânı doğmuştur.

Burs Komitesinin yapmış olduğu hassas değerlendirmeler ve mülakat sonucu burs almaya hak öğrencilerin isim listesi Vakıfımızın http://www.sanliurfavakfi.org.tr/ WEB adresinde yayınlanmıştır.

Şanlıurfalı öğrencilerimiz 15 Şubat 2020 tarihinden itibaren burslarını alabileceklerdir. Ayrıca burs ödemelerini müteakiben öğrencilerimize kariyer planlaması hakkında konferans verilecektir.

Yönetim Kurulumuzun hayırseverlerle girişimleri sürekli devam etmekte olup, belirlenen burs sayısının arttırılması hususunda çalışmalarımız sürdürülmektedir. Sevgili öğrencilerimize 2019-2020 öğretim döneminde başarılar dileriz.

Ayrıca Vakıfımızdan burs almaya hak kazanan veya kazanmayan öğrencilerimize her konuda maddi ve manevi desteklerimizi ŞURVAK yönetim Kurulu olarak esirgemeyeceğimizi belirterek cumartesi dahil her gün Vakıfımız 10.00-18.00 saatlerinde her konuda hemşerilerimizin hizmetinizdedir.