Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde öğrenci ve veliler, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için TSK ve Afrin kareografisi oluşturdu.

Toklu İmam Hatiip Ortaokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde sürdürdüğü Zeytin Dalı Haraketı'na destek için organizasyon düzenledi.

Okul bahçesinde bir araya gelen öğrenci ve veliler, saygı duruşunda bulunduktan ve İstiklal Marşı'nı yüksek bir sesle okuduktan sonda Türk bayrakları açtı.

Daha sonra öğrenciler ve veliler, TSK ve Afrin yazısını oluşturdu.

Okulun müdürü Serdar Sultan Özgür, Afrin'de kahramanca mücadele eden Mehmetçiklere mesaj göndermek için etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Askerler için dua ettiklerini belirten Özgür, "Etkinlik talebi öğrencilerimizden geldi. Onlar bu konuya çok duyarlılar. Daha önce askerlerimize mektuplar yazdılar. Mektupları komutanlarımıza teslim ettik. Bugün de böyle güzel bir etkinliğe imza attılar. Allah devletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize güç ve kuvvet versin. Askerlerimiz orada terörü bitirmek için mücadele ederken bizler de onların yanında olduğumuzu göstermek istedik." diye konuştu.