İbaks Mobilya Enzahome Yataş Mobilya, hizmet kapasitesini iki katına çıkardı.

2016 yılının ikinci çeyreğinde Şanlıurfa Karaköprü’de 2500 metre karelik Enzahome mağazasını Şanlıurfalıların hizmetine açan ve onlarca kişiye istihdam sağlayan İbaks Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı genç iş adamı İbrahim Arslan, istihdam sağlayan yatırımlarını Diyarbakır’daki mağazasıyla katmerlendirdi.

Sektörünün lider koltuğuna oturdu.

İbrahim Arslan, Diyarbakır merkez buğdaycılar Home Ofis altında, 2 bin 600 metre karelik bölgenin en büyük mağazasını hizmete açtı. İbaks Mobilya bünyesinde hizmet veren Enzahome mağazası, Şanlıurfa’nın ardından Diyarbakır’da da kısa sürede sektörünün lider koltuğuna oturdu.

‘’Kapasitemiz ve yatırımlarımız artıyor’’

İbaks Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Arslan, Şanlıurfalılara hizmet vermenin, kapasitelerini ve yatırımlarını arttırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. İbrahim Arslan, temsilciliklerini yaptıkları Enzahome Yataş markasının, Şanlıurfa, Diyarbakır ve bölgede her geçen gün marka değerini ve ürün gamını arttırdıklarını da belirtti. Enzahome Yataş mobilyanın üretimdeki kalitesi ve teknolojik özelliklerinin dünya standartlarını baz aldığını da ifade eden Arslan ‘’Bu bize ayrı bir motivasyon ve enerji kaynağı oluyor.’’ Dedi.

‘’Taklit edilen ve izlenen bir markayız’’.

İbrahim Arslan, sektörde piyasa rekabeti ve yönlendirmesinde gözüktüğü gibi, taklit edilen ve izlenen bir marka olduklarında altını çizdi. Arslan ‘’Her firma her ürünü üretebilir ama bizim sahip olduğumuz tecrübe ve marka değerimiz gösteriyor ki, 43. Yılımıza girdiğimiz bugünlerde taklit ediliyor ve izleniyoruz. Hayata fark katıyor, yolumuza istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. Şanlıurfalıların Yataş ürünlerine olan ilgi ve desteğine teşekkür ediyorum’’ dedi.