Fiat Önkol Otomotiv Genel Müdürü Arif Önkol’un girişimleriyle, otomotiv devleri Jeep ve Alfaromeo markaları, Şanlıurfa’da bayi açacak.

Şanlıurfa’nın en fazla tercih edilen otomotiv markası Fiat Önkol Otomotiv, bünyesine iki markayı daha katıyor.

İtalyanların efsane otomobil markası Alfa Romeo ile yine sağlamlığı ile bilinen Amerikalıların efsane  markası Jeep, Şanlıurfa’da bayi açıyor.

Kentte Fiat Önkol otomotiv ve diğer sektörlerdeki faaliyetleriyle, yüzlerce insana istihdam sağlayan Fiat Önkol Otomotiv Genel Müdürü Arif Önkol, kentin ekonomisine önemli bir katkı daha sağlayacak.

Son dönemde, özellikle de 1.6 dizel otomatik motor seçeneği ile satış grafiklerini üst sıralara taşıyan Jeep markası, kaliteyi, ekonomiyi ve kullanışlı otomobilleri Şanlıurfalılara sunacak.

Fiat çatısı altına girdikten sonra, model yelpazesini tamamen yenileyen Amerika’nın efsanevi lüks arazi aracı üreticisi Jeep, yeni modelleriyle satış rekoru kırmaya hazırlanıyor. Son yıllarda yüksek oluşları ve güvenli hissettirmesi nedeniyle SUV araçlara olan ilgi arttı. JEEP’te bu değişimi göz önüne alarak ürün yelpazesini genişletti. 9 ileri otomatik şanzımanları, geniş motor yelpazeleri, akıllı yol tutuş sistemleri, gelişmiş off road arazi kabiliyetleri ile JEEP modelleri, kısa bir süre sonra Şanlıurfalılarla buluşacak.

Yine harika Performansı sayesinde koca bir nesli kendisine aşık eden Alfa Romeo markası, sürekli teknik evrim ve sürüş keyfi ile Şanlıurfalılarla buluşacak.

Kurulduğu 1910 yılından bu yana, hem motor sporlarının efsanesi, hem de İtalyan işçiliği ve tasarımının sembolü haline gelen Alfa Romeo, benzersiz temel çizgileri, kusursuz dizaynı, benzersiz tasarım yaklaşımı ile Şanlıurfa’da Önkol Otomotiv bünyesinde hizmete girecek.

Alfa Romeo mühendisleri tarafından geliştirilen Tork Vektörleme sistemli üstün yol tutuşlu Alfa Romeo’lar, yine en fazla tercih edilen kombinasyon olan 1.6 dizel otomatik ve benzinli motor seçenekleriyle kısa bir süre sonra Şanlıurfalılarla buluşacak.

NEDİM ATİLLA

İLGİLİ HABERLER...

.