Sosyal medyada LPG fiyatlarına tepki gösteren vatandaşlar, yetkiliere çağrıda bulunarak mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Sosyal medya hesaplarından birçok Urfalı yüksek LPG fiyatlarına tepki gösterdi.Şanlıurfa’daki 2,57 TL olan LPG fiyatının yüksekliği, Şanlıurfa sayfasından yayınlanan Adıyaman’daki 1.95 TL LPG fiyatıyla kanıtlandı. 

Sosyal medyada yayınlanan fotoğrafın altına yüzlerce kişi yorum yazarak tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları;

Halil Akçiçek: Urfa’daki tüm istasyon sahipleri vicdan yoksunu. Allah’tan korksunlar.

İlker Vuran: Bende Urfalıyım. Yaslıcada oturuyorum. Ama gaz almak için üç günde bir Adıyaman’a gidip depoyu dolduruyorum. Yazık ya kul hakkı yiyorlar.

Zeynel Abidin Karakaş: Hepsi kendi arasında anlaşmış belli. Hepsinde fiyat 2.57. Petrol çetesi oluşturmuşlar. İnadına 30 km ileride olan Suruç ilçesine gidip depoyu doldurup gelin. 1 hafta herkes Suruç’tan alırsa bakın fiyatları nasıl düşürüyorlar.

Ömer Küçükoğlu: Suç onlarda değil, adamlar kanunsuz bir şey yapmıyor demek ki kanun müsaade ediyor litfe başı yaklaşık 1 tl kazanıyorlar. 50 litre alan bir araçtan 50 tl kazanıyorlar. Vatandaşa yazık günah.
Salih Yıldırım: Konyalıyım ama yine de tepkisiz kalamıyor insan. Soygundur bu adiliktir, düzen bozuldu iyice.

Süleyman Guden: Kendi aramızda bir araya gelip bir tane petrol açalım. Herkes 10 15 verse Urfalı kaça satıyorsa biz 50 kuruş aşağıya satalım, sadece LPG olsun.

Abdullah Hatipoğlu: Bu milleti sömürmek nereye kadar Allah gözlerini doyursun Urfa petrolcülerinin.

Kemal Polat: Nizipte mogaz aygaz kalitesi fiyat 2.13 TL. Tarih 18.09.2016.

Ahmet Aldağ: Bu soyguna bir yetkili dur demeli.

Abdullah Uçar: Ayarların hafta sonu arabalarla çıkıp protesto edelim.

Elit Kundura: Kim ki haksız kazanç yapıyorsa Allah’ım cezasız bırakmasın.