BATMAN (AA) - Batman Valisi Ahmet Deniz, terör operasyonlarına ilişkin, "Hainlik yapanlara, birilerine piyonluk yapanlara, bu FETÖ, PKK veya DEAŞ olsun gereğini gözümüzü budaktan esirgemeden yapacağız." dedi.

Deniz, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesince düzenlenen girişimcilere yönelik sertifika töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bir atılım içerisine girdiğini söyledi.

Türkiye'nin her yıl daha da geliştiğini belirten Deniz, şöyle konuştu:

"Bizi bu coğrafyada huzursuz etmek için, birbirimize düşürebilmek için her şeyi deneyecekler. Niye? Çünkü Türkiye son 10-15 yılda bir kabuk değişimi içerisine girdi. 15 Temmuz bize şunu gösterdi ki hepimize çok ama çok görev düşüyor. Eğer biz birilerinin güdümünde hareket edersek sorun yok, hiç umurlarında olmuyor. Onun dışına çıktığımız için saldırılarla karşı karşıyayız."

Türkiye'nin büyümesini ve kalkınmasını istemeyenlerin olduğuna dikkati çeken Deniz, vatandaşa hizmet için görev başında olduklarını kaydetti.

Deniz, terörle mücadelenin aralıksız sürdürüleceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Hainlik yapanlara, birilerine piyonluk yapanlara, bu FETÖ, PKK veya DEAŞ olsun gereğini gözümüzü budaktan esirgemeden, vatandaşımızın huzuru için gece gündüz demeden yapacağız. Bu konuda herkes rahat olsun. Devletin bir kudret eli var hainler için, bir de şefkat eli var benim vatandaşım için. Batman, 15 Temmuz darbe girişimine karşı duruşuyla daha öncesinde de çukur siyasetine pirim vermemesiyle vatan, millet, bayrak sevgisiyle, kardeşlik bilinciyle inanılmaz bir sinerji oluşturdu. Bunu Türkiye’nin her yerinde açık yüreklilikle söylüyoruz. Batman o konuda örnek bir şehir."

Program, girişimcilere sertifikalarının verilmesiyle son buldu.