Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, süratle devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Fen İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Altun'dan bilgi alan Başkan Atilla, çalışmaları basın mensuplarına anlattı. Prestij cadde çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Atilla, en kısa zamanda asfalt serimine başlanacağını belirtti. Başkan Atilla, "Zaman zaman devam eden prestij cadde çalışmalarını incelemeye geliyoruz. Tüm ekiplerimiz 7/24 çalışmanın üzerindedirler. Halkımız yolun bir an önce bitmesini istiyorlar ancak yolun gecikmesinin en önemli sebeplerinden biri mobese hatlarının döşenmesi bayağı bir zamanımızı aldı. Ayrıca prestij cadde üzerinde tüm elektrik hatları yeraltına alınıyor. Bu konuda da çalışmalar devam ediyor. Aydınlatma direkleri de dikiliyor. Şu anda yolda PMT serimi yapılıyor. PMT seriminin hemen ardından asfaltlama çalışmamız başlayacak. İnşallah yakın bir tarihte prestij cadde çalışmalarını tamamlayacağız. Çok büyük hizmetler yapıyoruz. Bunları da yapmak çok kolay olmuyor. Çalışmalar tamamlandığında Ceylanpınar çok modern bir yüze kavuşacak." dedi.

Çalışmaları Belediye Başkanı Menderes Atilla ile birlikte izleyen CESİAD Başkan Mehmet Yılmaz da, ilçede çok önemli çalışmaların yapıldığını belirterek, "Ben bu yolun yapılışına baktığımda duygulanıyorum ve çok seviniyorum. Ana caddelerin geniş olması ilçe girişinin hem gelişimi hem de güzelleşmesi açısından çok önemlidir. Elektrik hatlarının yeraltına alınması da ilçemiz için çok önemli ve enerji nakil hatları yeraltına alınan doğu güneydoğu'daki tek ilçe Ceylanpınar'dır. Bu konuda da başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çalışmalar içerisindeki belki en önemli çalışmalardan biri de mobese sisteminin kuruluyor olması. Bu ilçemiz için kanayan bir yaraydı. Burada başkanımızın emeği çoktur. Kendisine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ceylanpınar Emekliler Derneği Başkanı İbrahim Aldırmaz ise, Ceylanpınar'ın 70 yıldır böyle bir hizmet görmediğini anlatarak, "Ben 70 yıldır bu memleketteyim böyle bir hizmet görmedim. yıllardır hasretle beklediğimiz böyle bir hizmete kavuştuğumuz için sayın belediye başkanımız menderes Atilla'ya ne kadar teşekkür etsek azdır. bizler kendisinde çok memnunuz." ifadelerini kullandı.