ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezleri, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere bir tır dolusu hediye gönderdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Niğde Gençlik Merkezi'ndeki gençler, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde teröristlere yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'i unutmadı.

300'e yakın Gençlik Merkezi'nin desteğiyle oluşturulan proje kapsamında gençler, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere bir tır dolusu hediye gönderdi. Kendi elleriyle hazırladıkları hediye paketleriyle askerlere moral vermek istediklerini belirten gençler, hazırladıkları notlarla da Mehmetçik'e mesajlar gönderdi.

- Şehit kızından Mehmetçik'e duygusal mektup

Kalkış noktası Niğde Gençlik Merkezi olan hediye tırında, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen "El Bab Fatihi" binbaşı Bülent Albayrak'ın kızı Elif Naz'ın mektubu da yer aldı.

Mehmetçik ile gurur duyduğunu belirten Elif Naz, mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Merhaba Türk ordusunun şerefli askerleri. Ben Elif Naz Albayrak. 21.12.2016 tarihinde El Bab'da babasını şehit vermiş bir şehit kızıyım. "El Bab Fatihi" şanlı Bülent Albayrak'ın biricik evladıyım. Size bu gittiğiniz yolda başarılar diliyorum. Vatanımızı her daim koruyacağınıza inanıyorum. Çünkü canını hiçe saymış bir şehidin evladıyım. Benim ve tüm milletimizin duaları sizinle. Vatan ve millet sevgisini en acı şekilde yaşamış bir çocuk olarak hepinizle gurur duyuyorum. Türk askeri güçlüdür, cesaretlidir, inançlıdır; babamdan biliyorum. Türk ordusu oldukça kimse bize zarar veremez. Hepinize sonsuz teşekkürler, dualarımız sizinle. Allah'a emanet olun şanlı Türk ordusu."