Kırsal Mahallelere yapılan hizmetler vatandaşlardan da tam not aldı.
                                                    
Haliliye Belediyesi Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Temel belediyecilik çalışmalarının yanı sıra, sosyal alanda da çalışmalarını sürdüren Haliliye Belediyesi kırsal mahallelerde adeta hizmet çıkarması yapıyor.  Fen İşleri Müdürlüğü tarafından;  Mamuca Mahallesi, Ballıca Mahallesi, Dalbaşı Mahallesi, İbrik Mahallesi, Bağlar Mahallesi ve Güvenli Mahallesi’nde yapılan “Çok Amaçlı Kültür Evleri” nin halı ve klima ihtiyaçları da giderildi.
 
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü “Çok Amaçlı Kültür Evleri”nin ihtiyaçlarını tespit ederek başta halı ve klima olmak üzere vatandaşlardan gelen tüm taleplere göre çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getiren Mamuca Mahalle Muhtarı Ali Beyaz “ “Biz Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol’a çok müteşekkiriz. Köyümüze yaptırdığı bu taziye evi ve bütün köylere kaptırdıkları için.  Eskiden çadırlar vardı giderdik falan reisin çadırını isterdik. Şimdi hem taziye hem düğün için çok amaçlı olarak kullanılıyor. Bütün yapılanlar için hem Mamuca muhtarı hem de Mamuca sakinleri olarak teşekkür ederiz” dedi.
 
KIRSAL DA 6 MAHALLEDE KÜLTÜR EVLERİ HALI VE KLİMA İLE DONATILDI

Ballıca Mahalle sakinleri ise kırsal mahalle olarak hiçbir eksiklerinin bulunmadığını dile getirirken, Kültür Evine yapılan çalışmalar nedeniyle de Başkan Demirkol’a ve Belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Ayrıca Dalbaşı Mahallesi, İbrik Mahallesi, Bağlar Mahallesi ile Güvenli Mahallesi sakinleri de yapılan çalışmalar nedeniyle Başkan Demirkol’a teşekkür etti.