Besni ilçesinde okul saatinde oyun salonlarına gezen 30 öğrenci polis ekipleri tarafından okullarına teslim etti.

Besni Emniyet Müdürlüğü, "Okul Güvenliği" toplantısında alınan kararlar doğrultusunda okul saatlerinde internet kafe, oyun salonları, kahvehane ve parklarda takılan 30 öğrenciyi yakalayarak okul yönetimine teslim etti.

İnternet kafe, oyun salonları, kahvehaneler ve parklarda denetimler yapan ekipler, iş yeri sahipleri ile görüşerek okul saatleri içerisinde öğrenci almamaları konusunda uyarıda bulundu.

Okul saatlerinde dışarıda gezen üniformalı öğrencileri tespit eden polisler öğrencileri ekip aracına alarak okullarına teslim etti.

Öğrencilerin daha güvenli bir ortamda eğitim görmeleri için denetimlerini artırdıklarını söyleyen İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Yıldırımoğlu, şunları kaydetti:

"İlçemizde öğrencilerimizin daha güvenli bir ortamda eğitim görmeleri için emniyet olarak denetimlerimizi artırdık. Çocuklarımızın okul saatleri içerisinde boş vakit geçirdiği yerler çeşitli suçlara ve uyuşturucu gibi maddelere karşı en savunmasız olduğu yerlerdir.

O yüzden ekiplerimizce mümkün olduğu kadar öğrencilerimizin okul saatleri içerisinde bu tür yerlerde bulunmamalarını istiyoruz. Denetimlerimiz düzenli olarak devam edecektir."