Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilk ve ortaöğretim öğrencilerine temizlik bilincini oluşturmaya yönelik resim yarışmasının finali yapıldı.

Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 20 eserin sahibi öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ömer Çimşit, temizliğin insan hayatında çok önemli bir unsur olduğunu belirterek, bu unsuru öğrencilere aşılamak için böyle bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

- Daha önce görev yaptığı ilçeye eğitim yardımı yaptı 

Yaklaşık 25 yıl önce Viranşehir'de görev yapan öğretmen Hülya Sevinçer, görev yaptığı Kozcağız beldesi Ahmetler İlkokulu öğrencileriyle birlikte topladığı kitap, kırtasiye ve çeşitli malzemelerden oluşan hediye paketlerini, Büyük Görümlü Okulu öğrencilerine gönderdi.

Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, fedakar öğretmenin görev yaptığı ilk yeri unutmayarak göstermiş olduğu örnek davranışın kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek teşekkür etti. 

- Resim sergisi 

Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi.

Öğrencilerin yıl içinde yaptığı eserlerden oluşan serginin açılışı, İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit'in katıldığı törenle yapıldı. 

Sergiyi gezen Cimşit, emeği geçenlere teşekkür etti.