Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Büyükşehir ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Bozova İlçesine bağlı Yaslıca Mahallesinin 22 yıllık içme suyu sorununu çözüyor.
 
Başlatılan vizyonel çalışmalar kapsamında ilçelerin 100 yıllık altyapı sorununa kalıcı çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını koordinasyonlu ve planlı bir şekilde sürdürüyor.
 
Bu kapsamda Yaslıca Kırsal Mahallesinde süre gelen içme suyu sıkıntısının çözümü için yapmış oldukları teknik çalışma yapan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri sonrasında 8 bin 250 metre içme suyu hat döşeme işlemine başlayarak ilçenin yıllardır yaşadığı su sorununa çözüm üretiyor.
 
Çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden bölge halkı, "Böylesine güzel bir hizmeti bizlere sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye, ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Yaslıca 22 yıllık bir Belediyeydi ancak şimdi yapılan çalışmalar ile böylesine güzel bir hizmeti görmemişti. Daha önce kanalizasyonumuz tamamlandı şimdi de içme suyumuz tamamlanıyor. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.