Büyükşehir Belediyesi'nin fizibilite çalışmaları başlattığı kırsal mahallede vatandaşlar nihayet içme suyuna kavuştu.
 
Siverek kırsal mahallerinde yıllardır yaşanan içme suyu soruna karşı bölgede geniş kapsamlı bir çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor.
 
Koordinasyonlu ve planlı bir şekilde çalışmayı ilke edinerek aciliyet planları geliştiren Büyükşehir Belediyesi, yapmış olduğu teknik takip sonucu 80 yıldır su sorunu yaşayan Siverek Gögercin kırsal mahallesinde gerekli fizibilite çalışma geliştirdi.
 
Başlatılan çalışmalarından ardından mahallenin su sorunu çözmek için geniş kapsamlı alt yapı ve sondaj çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, bölge vatandaşını temiz içme suyu ile buluşturdu.
 
Yıllardır su sorunu yaşadıklarını belirten bölge halkı,"Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun, yıllardır içme suyu sorunu yaşıyorduk, şimdi ise temiz içme suyumuz geldi" şeklinde konuştular.
 
Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, 2016 yılının ilk 10 ayında Şanlıurfa genelinde toplamda 126, Siverek ilçesinde ise 29 adet sondaj çalışması yaparak içme suyu ihtiyacını karşıladı.