Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan Güvenli Turizm Sertifikası alan Abant Palace Otel, Covid-19 sürecinde misafirlerine bol oksijen ve doğanın içerisinde hijyenik bir tatil fırsatı sunuyor.

undefined

Türkiye’de konaklamaya en uygun ender doğal biri olan Abant’ta hizmet veren Abant Palace otel, hem doğanın hem de yaşamın merkezinde yer alıyor. 

undefined

‘’Rezervasyonlar yoğun bir şekilde sürüyor’’

Konuyla ilgili açıklama yapan Abant Palace ve Köşk Otelleri Satış & Pazarlama Müdürü Hikmet Yeşilkaya ‘’Covid-19 normalleşme sürecinde otelimizi tekrar hizmete açtık’’ dedi.

Tüm dünya da ve Türkiye’de Covid-19 sürecinde aranan en çok şeyin oksijen olduğunu belirten Yeşilkaya, 1350 rakımda konuklarına hizmet verdiklerini ve rezervasyonların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi. Covid-19 hijyen protokolüne harfiyen uyduklarını da ifade eden Yeşilkaya ‘’Bakanlığımızın bize iletmiş olduğu genelgeye uyuyoruz. Otelimiz ‘Güvenli Turizm Sertifikası’ aldı. Personelimizin hepsine ayrı ayrı hijyen eğitimi verildi’’ dedi.

undefined

Osmanlı Saray Mutfağı lezzetleri Abant Palace'de.

Öte yandan Abant bölgesi otellerinde benzerine rastlanmayacak güzellikte bir restorana da sahip olan Abant Palace otel, otelden çıkmadan eşsiz göl manzaralı mekanda dünyaca ünlü bilinen Bolulu ustaların hazırladığı geleneksel Osmanlı Saray Mutfağı ve dünya mutfaklarından oluşan menüleri müşterilerine sunuyor.

undefined

Otelde yer alan açık büfe ve alakart şeklinde hizmet veren restoranların yanı sıra, eşsiz göl manzarasının izlenebileceği cafe ve barda yer alıyor. 

Sudan gelen sağlık Abant Palace'de

Abant Palace otelinin içinde yer alan 1750 metrekarelik alanda hizmet veren Navitas SPA, sudan gelen sağlık konseptini bugüne kadar alışık olunmayan ritüellerle zenginleştiriyor.

undefined

Doğayla iç içe ortamı ve hayallerinizin ötesinde farklı deneyimlar yaşamak için Navitas SPA konuklarını bekliyor.

undefined

MEDYAURFA.COM

undefined

undefined

undefined

undefined