MEDYAURFA.COM’un gündeme getirdiği, Karaköprü’deki bazı sitelerdeki yüksek aidat fiyatları, SGK’sız işçi çalıştırıldığı iddiaları, diğer site yönetimi şirketlerinin tepkisini çekti.

MEDYAURFA.COM’un haberi üzerine açıklama yapan Büyük Ay Organizasyon firması ‘’Son günlerde gerek basın, gerekse de sitelerdeki ev sahipleri tarafından duyduğumuz iddialar, sektörümüzün güvenirliliğine getirdiği şaibeler adına Büyük Ay Organizasyon yönetimi olarak bizleri derinden üzmüştür’’ dedi.

Bazı site yönetimi şirketlerinin SGK’sız işçi çalıştırdığı, fazla eleman sayısı gösterip az işçi çalıştırarak ev kiralarıyla yarışan aidat bedelleri toplaması iddiaları bir kez daha tepkilere neden oldu.

Şanlıurfa’da sektörünün öncü markalarından Büyük Ay Organizasyon Genel Müdürü Mustafa Toy yaptığı açıklama da ‘’MEDYAURFA.COM’un gündeme getirdiği iddialarla ilgili bizlere de ciddi şikayetler ulaşıyor. Beş parmağında beşi bir olmuyor. Sektörümüzdeki bu tür iddialar bizleri derinden üzüyor. Bu tür usulsüzlük yapan şirketleri esefle kınıyoruz. Büyük Ay Organizasyon Yönetimi olarak hizmetlerimizi bir adım ileriye taşımak, Şanlıurfa halkına en iyi hizmeti verebilmek adına gece gündüz çalışıyoruz’’ dedi.

Site şirketle olan sözleşmesini fesh etti...

MEDYAURFA.COM’un gündeme getirdiği şirketle anlaşması bulunan lüks bir sitenin, şirketle iddia edilen sorunlarla ilgili sözleşmesini fesh ettiği, başka bir firmayla anlaşmaya vardığı öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER...

HABERLERİ GÖRMEK İÇİN FOTOĞRAFLARA TIKLAYIN...

-