AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yıldız, MEDYAURFA.COM köşe yazarı Gazeteci Sedat Atilla’yı Esentepe’deki bürosunda ziyaret etti.

Beraberinde Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Halil Eşiyok, İl Başkan Yardımcıları Murat Yetkin Varan ve Mehmet Özyavuz ile birlikte Sedat Atilla’yı ziyaret eden Başkan Yıldız, gazeteciler gününü kutladı.

Başkan Yıldız, burada MEDYAURFA.COM’a yaptığı açıklama da ‘’Zor şartlarda, her koşulda görevini tarafsız, edil, objektif ve layıkıyla yerine getiren tüm basın mensuplarımızın günlerini tebrik ediyorum’’ dedi. Gazetecilerin, sıcak soğuk, yaz kış demeden, her türlü zorlu koşulda görevlerini yoğun bir şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını da ifade eden Yıldız ‘’Gazeteciler çok önemli bir vazifeyi ve koordinasyonu icra ediyorlar. Emekçi gazetecilerimize mesleklerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Gazeteci Sedat Atilla ise ‘’AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız Bahattin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine bizleri hatırladıklarından ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Şanlıurfa’yı ileriye taşımak için mücadele ediyorlar.’’ Dedi.

MEDYAURFA.COM