Geçtiğimiz haftalarda Şanlıurfa'yı karıştırmak isteyen karanlık ellerin kirli algı operasyonuna maruz kalan ve Şanlıurfalı hemşehirlerinin sahip çıkmasıyla şer odaklarının oyunlarını bozan Zeynel Abidin Beyazgül’e çirkin bir oyununun oynandığı iddia edildi.

AK Parti’nin Urfa’daki en büyük muhalefeti kim ?

Şanlıurfalı gazeteci Müslüm Çap, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Zeynel Abidin Beyazgül’ün esnaf ziyaretinin ardından, Büyükşehir Belediyesi zabıtalarının esnafa ceza kestiğini iddia etti. Zeynel Abidin Beyazgül’ün sorunları dinlediğini belirten Çap, Büyükşehir Belediyesi’nin çözüm yerine sorunları ertelediğinin de altını çizdi. Çap paylaşımında ‘’Şimdi söyleyin AK Parti’nin Şanlıurfa’daki en büyük muhalefeti kim?’’ sorusunu da yöneltti.

Vatandaşın açıklamasını paylaştı.

Şanlıurfalı yazar ve Siyaset Bilimci Doç. Dr. Kenan Karataş’ta konuyla ilgili önemli bir iddiada bulundu. Vatandaşın kendisine gönderdiği mesajı paylaşan Karataş ‘’Açık ve net ifade ediyorum ki, Büyükşehir Belediyesi bu iyi insanın kaderiyle oynuyor. Şayet sayın Beyazgül önlem alamazsa çok büyük kayıp verecek. Paylaşımlarımızın Büyükşehir Belediyesi'nin daire ve birim amirleriyle alakası yoktur. Biz Büyükşehir'i bir bütün olarak görüyor ve karar alıcı başkanlık makamını asıl sorumlu olarak görüyoruz’’ dedi.

Karataş, seçim arifesinde uygulaması imkansız ihanetin nasıl gerçekleştiğini bildirerek, ceza ve yeni cezayla tehdit edilen esnafının sayısının yüze yakın olduğunu belirterek vatandaşın aşağıda yolladığı mesajı ve ceza kesildiğine dair belgeleri sosyal medyada paylaştı.

Otomatik alternatif metin yok.

Otomatik alternatif metin yok.

Otomatik alternatif metin yok.

İLGİLİ HABER