Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ilaçlama ekipleri her gün bir mahallede haşere, lavra ve karasinekle mücadele için kapsamlı ilaçlama çalışması yapıyor. İlaçlama ekibi, Akbayır mahallesinde, vatandaşların sık kullandığı alanların dışında; haşere ve sineklerin yaşam alanı olan rögarlar, çöp konteynırları ve yeşil alanlarda ilaçlama çalışması yaptı.

 

15 kişilik ilaçlama ekibi mahalledeki tüm binaların ve sitelerin rögarlarını ilaçlarken, çöp konteynerleri ve parklardaki çöp kutularını da dezenfekte ettiler.

 

Akbayır Mahalle Muhtarı Halil Tut, mahallelerinde yapılan çalışmalardan ve hizmetlerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

 

Muhtar Tut şunları söyledi:

”Karaköprü Belediyesi tarafından mahallemizde ilaçlama çalışması yapıldı. Başkanımız Metin Baydilli’nin talimatı üzerine, ilaçlama ekibinin tamamı mahallemize gelerek Akbayır'ın tamamını ilaçladı. Ne zaman temizlik ile ilgili sorunumuz olsa çağırıyoruz ve sağ olsunlar ilgileniyorlar. Bu hizmetinden dolayı Karaköprü Belediye Başkanımıza ve temizlik işleri ekiplerine mahallem adına çok teşekkür ediyorum”

 

Bunun yanında sivrisinek ile mücadele için de Karaköprü Belediyesi ilaçlama ekipleri her akşam merkez ve kırsal mahallelerde ilaçlama çalışması yapıyor. İlaçlama hizmeti almak isteyen vatandaşların 444 9 657 numaralı telefondan Beyaz Masa birimine taleplerini bildirmelerinin yeterli olacaktır.