Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediyesi’nde çalışan taşeron işçilerin kadroya geçişiyle ilgili başvurular devam ediyor. Geçiş sürecinde mağduriyet yaşanmaması için ilgili birimlere talimat veren Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, kadronun tüm işçilere hayırlı olmasını temenni etti.

Taşeron işçilerin yıllardır beklediği kadro kanunun çıkartılmasının ardından, 2018 yılının ilk gününde de Taşeron Personelin Kadroya Geçiş Yönetmeliği yayınlandı. 2 Ocak’tan itibaren yürürlüğe giren yönetmelik doğrultusunda Akçakale Belediyesi bünyesinde çalışan taşeron işçilerin sürekli kadroya geçişiyle ilgili başvuruları devam ediyor.

Gerekli evrakları hazırlayarak, formları dolduran taşeron işçiler başvurularını yaparak kadroya geçecekleri günü bekliyor.

Başvuru sürecinde işçilerin mağduriyet yaşamaması için ilgili birimlere talimat veren Başkan Abdülhakim Ayhan, sürekli kadronun tüm işçilere hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Ayhan, “Bugüne kadar birlikte Akçakale’ye hizmet ettiğimiz taşeron işçi arkadaşlarımızın sürekli kadroya geçişiyle ilgi personellerimizi görevlendirdik. Sürecin sağlıklı bir şekilde tamamlanması için başvuru esnasında her türlü yardımın yapılması ve gerekli hassasiyetin gösterilmesi için talimat verdim. Şuan belediyemiz bünyesinde çalışan arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu başvurusunu tamamladı. Son iki gün içerisinde de kalan başvuruların alınması için görevli arkadaşlarımız yoğun mesai harcıyorlar” dedi.

Başkan Ayhan, sürekli kadro ile birlikte belediyenin hizmet kalitesinin de artacağını sözlerine ekledi.