BELEDİYE EKİPLERİ EDEBEY MAHALLESİNDE

Belediye Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, kış ayları yaklaşırken kırsal kesimlerde de ulaşımın daha rahat ve konforlu olmasını sağlamak için yollardaki bakım ve düzenleme çalışmalarına hız verdi.  Ekipler, kısa süre önce başladıkları Boybeyi mahallesi, Kurunca, Karakuş, Küme Evler, Uğurtaş mahallesi, Duatepe, Balca,küme evler sokak içi stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladı, Edebey mahallesinde çalışmalar devam ediyor.

ÇAMURLU YOL ARTIK TARİH OLACAK

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, yaptığı açıklamada, ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişip değişmesine paralel olarak, alt yapısını da bu değişim ve dönüşüme adapte etmek için büyük çaba gösterdiklerini söyledi. Ayhan, imkanları ölçüsünde otoparktan spor tesislerine, dinlenme yerlerinden gençler ve çocuklara yönelik sosyal faaliyetlere imza attıklarını anlattı. Akçakale’deki en önemli sorunlardan birinin ulaşım altyapısı olduğuna dikkat çeken Ayhan, araç sürücülerinin daha konforlu araç kullanması, vatandaşların da yollarda kendini rahat ve güvende hissetmesi için kırsal kesimlerdeki çamurlu yolları stabilize yola dönüştürme kararı aldıklarını bildirdi.

“ÖNCE PLANLADIK, ÖZVERİYLE TAMAMLADIK”

Ayhan, sorunu çözmek için bu konuda bir planlama yaparak hayata geçirdiklerini anlattı. Ayhan, “Hedefimiz, kırsal kesimdeki mahallelerde yolları çamurdan kurtarmak. Bugüne kadar 10’a yakın mahallede çalışmaları tamamladık. Belediye ekiplerimiz büyük özveriyle çalışıyor. Kış ayları gelmeden yolları tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN TEŞEKKÜR YAĞDI

Ayhan, her yol çalışmasının ardından incelemelerde bulunduğu mahallelerde vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığını kaydetti. Bu arada, vatandaşlar da belediyenin yürüttüğü yol yapım çalışmaları için sosyal medya hesaplarından Ayhan’a teşekkür yağdırıyor.