Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Karayolları 9. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan’ı ziyaret ederek yapılması planlanan yol çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Albayrak’ın, 2019 yılında yapımı tamamlanan Birecik-Halfeti arasındaki 26 kilometrelik yolun ikinci kat asfalt seçim çalışmalarının başlaması için gösterdiği çaba sonuç verdi.

Karayolları Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan’ı ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak ‘’İlçemizi otobana bağlayan Böğürtlen makası ve otoban arasındaki 9 kilometrelik bağlantı yolunun genişletilmesi, Ortayol mahallesi çevre yolu geçişi ve böğürtlen makası – eski Halfeti arasındaki 26 kilometrelik yolun ikinci kat asfalt serim çalışmasını 2020 yılında tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız’’ dedi.

Albayrak konuyla ilgili yaptığı açıklama da ‘’ 2019 yılında Halfeti – Birecik arasında yapımını gerçekleştirdiğimiz 26 km yola ilave olarak Böğürtlen-Otoban arasındaki 9 kilometrelik yolun genişlemesi , Böğürtlen yol ayrımından Halfeti'ye kadar uzanan 26 kilometrelik çift yönlü gidiş-geliş şeklinde ulaşım sağlanan yol çalışmamızın ikinci kat asfalt serim çalışmasını 2020 yılında gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana Halfeti’mizin sorunlarını tespit ederek, ivedilikle çözme konusunda durmadan çalışıyoruz. Her yıl yüz binlerce ziyaretçi ilçemizi ziyaret ediyor. Yapacağımız çalışmaların sonucunda, hemşehrilerimizin ve ziyaretçilerimizin ulaşımlarını daha rahat ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmelerini sağlayacağız’’ ifadelerine yer verdi.