Şanlıurfa’da görev yapmış en başarılı valiler arasında gösterilen İzzettin Küçük’ün koruma müdürü Ali Dilöz, 2014-2016 yılları arasında görev yaptığı Şanlıurfa’yı unutamadı.

Şanlıurfa’ya olan hayranlığı ve sevgisiyle bilinen başarılı koruma müdürü Ali Dilöz, kente geldi. Ali Dilöz, Şanlıurfa’da Balıklıgöl’ü gezdi. Çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayan Dilöz ‘’Şanlıurfa ikinci memleketim’’ dedi.

Peygamberler şehri Şanlıurfa’yı herkesin ölmeden mutlaka görmesi gerektiğini belirten Dilöz ‘’Kültürün, misafirperverliğin, medeniyetin, iyiliğin, paylaşmanın, cömertliğin başkenti Şanlıurfa’yı herkes görmeli. Şanlıurfa’yı unutmadık. Görev yaptığımız tüm kentlerde kentimizi tanıtıyoruz, anlatıyoruz. Şanlıurfa’yı herkes ölmeden görmeli’’ diyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Ali Dilöz, Şanlıurfa’da görev yaptığı süre içerisinde, vatandaşların Vali İzzettin Küçük ile olan diyaloğunu başarıyla sağlamış, güvenlik noktasında da ödün vermemişti.

Ali Dilöz, şimdilerde ise yine Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün koruma müdürlüğünü yapıyor. Ali Dilöz, Bursa’da da Şanlıurfa’da olduğu gibi görevini başarıyla sürdürüyor. Vali İzzettin Küçük'ün yanından bir an olsun ayırmadığı Dilöz, Bursa'da da da vatandaşlarla Vali Küçük'ün arasındaki köprü görevini en iyi şekilde görüyor. Dilöz, sempatik tavırlarıyla hem çalıştığı mesai arkadaşlarının hem de Bursalıların gönlünde taht kuruyor