Ali Yasak, İhlas Haber Ajansı’nın bugün skandal bir habere imza attığını bildirdi. İHA, İstanbul’da oto hırsızlığından aranan 23 yaşındaki Adıyamanlı bir hırsızın Etiler’deki yakalanma olayını ‘’Drej Ali’’ lakaplı suç makinesi Etiler’de Yakalandı’’ başlığıyla abonelerine servis etti.

İHA’nın geçtiği haber de ‘’ Etiler'de çok sayıda suç kaydı ve aranması bulunan "Drej Ali" lakaplı şahıs polis ekipleri tarafından kovalamaca sonucu yakalandı’’ ifadeleri yer aldı.

Türkiye’de ‘’Drej Ali’’ ismiyle tanınan Şanlıurfalı hayırsever iş adamı Ali Yasak, İHA’nın servis ettiği habere tepki gösterdi.

MEDYAURFA.COM’a açıklama yapan Ali Yasak ‘’Haber tamamen kasıtlı yapılmıştır. Hukuki süreci başlatmış durumdayım. Mücahit Ören bey bunun hesabını verecek’’ dedi.

İHA’nın geçtiği haberi diğer internet sitelerinin kopyala yapıştır kullandığını da belirten Yasak ‘’En kötü olanı da Şanlıurfa’daki internet siteleri de bu haberi bu şekilde, sormadan, araştırmadan kullanmış. Şahsımla uzaktan, yakından ilgisi olmayan bir haberdir’’ dedi.

Çıkan haberleri, Ali Yasak’ın akrabaları, dostları ve sevenleri de nefretle kınadılar.

Dostlarının haberden dolayı rahatsızlık duyduğunu da ifade eden Yasak ‘’Bugün dostlarımdan, yakınlarımdan ve sevenlerimden birçok telefon geldi. Hepsi çok rahatsız olmuşlar. Bu yalan, asparagas haberi yapanları nefretle kınamaktalar. Mücahit Ören bey hukukun önünde bunu hesabını verecek. Konuyla ilgili hukuki süreci başlatmış durumdayız’’ dedi.

Öte yandan haberi yayınlayan bazı internet siteleri, haberin doğru olmadığını anlayınca düzeltme yaptılar.

İŞTE O HABERLER...