Başkan Fevzi Demirkol, saat 24’e kadar hizmet veren Beyaz Masa Birimi’ni gece saatlerinde ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Osman Uludağ’ın da yer aldığı ziyarette, Başkan Demirkol’a çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. Beyaz masa personelleriyle de sohbet eden Başkan Demirkol, vatandaşlardan gelen telefonlara da cevap verdi. Talep ve bilgi istemlerine cevap veren Başkan Demirkol, iletilerin çözümüyle ilgili de bilgiler verdi.

Beyaz Masa Birimi’nin 365 gün sabah 8’den gece 12’ye kadar hizmet verdiğini ifade eden Başkan Fevzi Demirkol, yaptığı açıklamada da şunları söyledi:

Haliliye bölgesinde yaşayan insanlarımızın belediyemizle ilgili her türlü taleplerini, isteklerini iletebilmeleri için kurulduğumuz 2014 Nisan ayından itibaren 4442263 numaralı Beyaz Masa’mız var. Vatandaşlarımız bu numarayı aradıkları zaman belediyemizle ilgili taleplerini, isteklerini bildirirler. Benimde memnun olduğum bir husus oldu; beyaz masaya gelen telefonlara kendim cevap verdim. Benim için memnuniyet verici olan vatandaşlarımızın Haliliye Belediyesi’ne ait şikayet iletmemeleri. Yine aynı şekilde memnuniyet verici bir diğer husus; bize ait olmasa da Büyükşehir Belediyesinin hizmet alanında olan su ile ilgili taleplerinde de çözüm noktası olarak burayı gördükleri için 4442263 numaralı telefonumuzu aramaları. Halkımıza bu şekilde çalışan beyaz masa çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Beyaz masa çalışanlarımız, gece 12’ye kadar haftanın her günü, tatil günü de, bayram günü de olsa hizmet vermektedirler. Halkımıza da, bizden duydukları memnuniyet için teşekkür ediyorum.”

Başkan Demirkol, personellerle görüştükten sonra Beyaz Masa Birimi’nden ayrıldı.