Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Tüketicilerimize ucuz et yedirmek adına gece gündüz demeden çalıştık. İnanın bizim amacımız insanlarımızdır, sizlersiniz." dedi.

Bakan Fakıbaba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Naim Süleymanoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Ağrı 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğu ve güneydoğuya verdiği değerin herkesçe bilindiğini söyledi.

Millete hizmet etmeyi ibadet olarak gördüklerini belirten Fakıbaba, "Bu hizmet anlayışla yola çıktık ve bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Tarımın ve hayvancılığın ne olduğunu bu kardeşiniz biliyor. Ben bu toprağın çocuğuyum. İnşallah göreceksiniz, bu kardeşiniz hayvancılıkla ilgili projelerini Ağrı'dan Allah'ın izniyle başlatacaktır. 2018'e kadar müsaade edin, inşallah göreceksiniz çok farklı şeyler çıkacak. Geldiğimiz günden beri çalışıyoruz. Sizlere, partimize, Cumhurbaşkanımıza layık olabilmek için neler yapabiliriz, hep bu düşüncenin içindeyiz. Tüketicilerimize ucuz et yedirmek adına gece gündüz demeden çalıştık. İnanın bizim amacımız insanlarımızdır, sizlersiniz. Ayırım yapmadan herkesi gönülden seviyoruz." ifadelerini kullandı.

Fakıbaba, bölgede tarım ve hayvancılık konusunda ne gerekiyorsa yapacağının sözünü vererek, "Biz birlik ve beraberlik içinde büyüyeceğiz ve bu ülke hepimize yetecektir." diye konuştu.