Geçtiğimiz hafta sonu seçim sonuçlarını yönetim kadrosu ve milletvekilleri ile değerlendiren MHP, bu hafta sonu da il başkanları ve belediye başkanlarıyla buluştu.

Bahçeli burada düzenlenen toplantı da yaptığı konuşmada belediye başkanlarına önemli uyarılarda bulundu.

31 Mart seçimlerinde Türk Milletinin MHP’ye değerli bir destek verdiğini belirten Bahçeli ‘’Bu desteği heba ve heder edemeyiz. Milletimizin güvenini sarsamayız. Hayal kırıklığına uğratamayız’’ dedi.

Belediyenin haksız kazanç kapısı olmadığını, ulufe dağıtan dağıtım kaynağı olmadığını bildiren Bahçeli ‘’Belediye partizanlık, yandaşlık, yağcılık, yardakçılık, dar kadroculuk, beleşçilik, bencillik, 5 yıllık saltanat, devletin malı deniz demek hiç değildir’’ dedi.

Allah korkusu olmayan belediye yönetimlerinin sonunun karanlık olduğunu da belirten Bahçeli ‘’Geçmişte bu yola sapanlar aramızdan birer birer ayrılıp gitmişlerdir. Vatandaşlarımızla empati yapamayan, dertlere deva olamayan, sorun ve şikayetlere kulak veremeyen belediye yönetimlerinin akıbetleri biliniz ki kayıptır. Mütemadi ilerleyiş ve irade görülmeden mutlak bir muvaffakiyet vuku bulamaz’’ dedi.

İkbal düşkünü değil, siyasi iffet düşkünü olmak gerektiğinin de altını çizen Bahçeli ‘’ Çıkarların ikmaline değil, haysiyetin ifasına, hidayetin ifadesine, hizmetin idamesine dört elle sarılmak önem ve öncelik sıralamasında en önde yer almalıdır’’ dedi.

Hz. Mevlana’nın ‘’Kula bela gelmez hak yazmadıkça, hak bela vermez kul azmadıkça’’ sözünü de hatırlatan Bahçeli sözlerine ‘’Şehirlerinin emanetini üstlenen değerli arkadaşlarımın bu hususlara azami dikkat göstereceklerine içtenlikle inanıyor hepinizden bunu bekliyorum’’ ifadeleriyle son verdi.

MEDYAURFA.COM