Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinin karşıladığı Bakan Nabi Avcı, Başkan Nihat Çiftçi'den Büyükşehir Belediyesi'nin Şanlıurfa'daki çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. 

Büyükşehir Belediyesi'nin kültür ve turizm alanında sürdürdüğü projeleri Bakan Nabi Avcı'ya anlatan ve destek isteyen Başkan Nihat Çiftçi, kadim bir şehir olan Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel değerlerini tüm dünya'ya tanıtmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ilçe belediye başkanları ile Şanlıurfa'daki çalışmalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştiren Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzaladı. 

Burada gazetecilere bir açıklama yapan Bakan Nabi Avcı, "İnşallah ilerleyen dönemlerde Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimizin katkılarıyla Şanlıurfa hak ettiği cazibe merkezi olma hürriyetini daha da güçlendirmiş olacak" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nabi Avcı, "Büyükşehir Belediyesini ziyaretimizde gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi, gerekse İlçe Belediye Başkanlarımızdan Şanlıurfa'nın Kültürel ve Turistik potansiyeli ile ilgili geliştirilen projeler hakkında bilgi aldık. Güzel bir istişare toplantısı oldu. İnşallah ilerleyen dönemlerde Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimizin katkılarıyla Şanlıurfa hak ettiği cazibe merkezi olma hürriyetini daha da güçlendirmiş olacak. Sayın Nihat Çiftçi'ye, İlçe Belediye Başkanlarına ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.