Bu yıl 34 ülkeden 1200’den fazla katılımcının yer aldığı fuarın açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş gerçekleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin en sahipliğinde, 10 Aralık’a kadar açık kalacak olan fuar, İZFAŞ ve TÜRSAB’ın ortaklığıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde kapılarını açtı.

Fuarda Turizm sektöründe Şanlıurfa’yı kentin ilk 5 yıldızlı oteli ELRUHA temsil etti.

Erken rezervasyon indirim fırsatları, yurt içi ve yurt dışı tatil destinasyonları, tanıtımları ile bu yılda seyahat tutkunlarının buluşma noktası olan 11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresinde, ELRUHA otel Şanlıurfa’yı tanıtıyor.

Bakan Kurtulmuş ziyaret etti.

ELRUHA Otel’in fuardaki standını Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ziyaret etti. Bakan Kurtulmuş’a burada Otel Genel Müdürü Sibel Okuducu Dellalbaşı ve F&B Müdürü İsmail Küçük bilgi verdi. Dellalbaşı ve Küçük, Bakan Kurtulmuş’a Şanlıurfa’da yapılan çalışmaları aktardı. Bakan Kurtulmuş, ELRUHA Otel’i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Bakan Kurtulmuş’un ziyaretinde BENGİ Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bengi, BİRSEN Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Birsel ve Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı M. Kamil Türkmen’de hazır bulundu.