Avrupa Birliği-Türkiye mali iş birliği çerçevesinde finanse edilen ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ‘’Şanlıurfa’da Tarih Yeniden Canlanıyor Projesi’’ teknik destek bileşeni kapsamında ortaöğretim öğrencilerine yönelik hazırlanan ‘’Turizmde Farkındalığı Artırma’’ programı gerçekleşti.

Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda; ELRUHA Otel Genel Müdürü Sibel Okuducu, başarı hikayesini anlattı.

Öğrencilere turizm okulunu teşvik etme amacıyla da düzenlenen programda Sibel Okuducu Dellalbaşı turizmin eğlenceli bir sektör olduğunu, insanların en mutlu anlarına şahitlik ettiğini ve mutluluklarına ortak olduklarını söyledi.

Hacıları evlerinde ağırlayan ecdatların torunları olarak misafirperverliğin ruhlarında olduğunu da ifade eden Dellalbaşı ‘’Bu bilinçle hareket edersek başarı gelir. Turist memnun ayrılır.’’ Dedi.

‘’Başka yerde çalışmayayım diye babam konuk evi açtı’’.

Sibel Okuducu Dellalbaşı, turizm sektöründeki başarı hikayesinden de bahsetti. Dellalbaşı ''Babam konuk evi açtı dan sonra"karanligin efendisi olacağıma aydınlığın kölesi olurum " ilkesiyle hareket ederek daha profosyonel çalışmak için kurumsal bir işletmede personel olmak patronluktan cazip geldi. Kısa süre içerisinde satış pazarlama müdürü oldum. Son iki yıldır 5 yıldızlı elruha otel de büyük bir kadroyu yöneten genel müdürlük görevine devam ediyorum'' dedi.

OTELLER AYAKTA DURMAKTA ZORLANIYOR HABERİ İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN