Başkan Atilla ‘’Biz Ceylanpınar’da Belediyeyi almasaydık çukur siyaseti burada yapılacaktı’’ dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, gece yarısı sosyal medya hesabından gündeme ilişkin paylaşımlarda bulundu.

‘’Ceylanpınar daha kanlı bir yer olurdu’’

Başkan Atilla, Belediyeyi HDP’den tam zamanında aldıklarını belirtti. Bunun nedenini ise ‘’Bulunduğu konum itibariyle o dönemde hem Sur’dan hem de Silopi’den daha kanlı bir yer olurdu’’ sözleriyle açıkladı.

Çıktığı televizyon programlarında Ceylanpınar ve bölgenin stratejik önemine defalarca değindiğini belirten Atilla, Ceylanpınar’ın artık terörle değil, hizmet ve AK belediyecilikle anıldığını söyledi.

‘’Kürt kardeşlerimizi hiçbir zaman temsil etmediler’’

Başkan Atilla, terör örgütü PKK’ya da yüklendi. Atilla ‘’Eli kanlı terör örgütü PKK, hiçbir zaman Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da Kürt kardeşlerimizi temsil de etmedi, onlara hizmette etmedi. Bölgede Kürt kardeşlerimize en büyük darbeyi eli kanlı terör örgütü PKK vurdu.’’ Dedi.

PKK, Araplara iftira attı.

Atilla, açıklamasında çok önemli iddialarda da bulundu. PKK’nın, çukur siyaseti zamanında Kürtlerin evini yaktığını, bunun da Arapların yaptığını söylediklerini belirtti. Demografik yapısı itibariyle Ceylanpınar’ın nüfusunun yarısının Kürt yarısının Arap olduğunun altını çizen Atilla ‘’O dönemlerde PKK terör örgütü yüzünden Kürt ve Arap kardeşlerimiz vuruşacak, kan dökülecekti. Ama biz buna müsaade etmedik. Biz Belediyeyi AK Parti ile beraber kazandığımız zaman ilçenin her yerini yakıp, yıktılar. Özellikle de AK Parti’ye oy veren kardeşlerimizin evlerini ve iş yerlerini yakıp yıktılar. Yani bir Belediyeyi zor şartlar altında aldık ama bu şartlar bizi ne kararımızdan ne de AK belediyecilikten ne de hizmetlerimizden alı koydu’’ dedi.

Erdoğan için bedel ödemeye hazırız.

Başkan Atilla, bölgede vatanı ve bayrağı sevmenin her zaman bir bedelinin olduğunu da ifade etti. Bu bedeli daha önce de ödediklerini vurgulayan Atilla ‘’Bayrağımız için, vatanımız için ve elbette Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan için her zaman ödemeye de hazırız. Biz vatan delisiyiz’’ dedi.

AK Parti'de de, bu camiada da vatan sevmenin bedelini ödemeyen yoktur. Ama biz her zaman 2023 hedeflerine adım adım ilerliyoruz. Bedel ödenecekse yine ödenir ama kimse bizi Reisle beraber yürüdüğümüz hedeflerden alıkoyamaz.

Dayım şehit edildi.

Benim dayım belediye başkanı iken kahpece eli kanlı terör örgütü tarafından şehit edildi. Ben bu 4 yıllık belediye başkanlığı sürecim de 5 defa suikast atlattım. Ama o terör örgütlerinin unuttuğu bir şey var, bu canı Allah verdi, Allah alır.

Hiçbir zaman yılmadık.

Ama biz hiç yılmadık, dedik ki bu topraklar bizimdir, bu vatan bizimdir. Sonucu ne olursa olsun bölgeyi teröristlere bırakmadık. Şu anda ilçemiz ak belediyecilik anlayışı ile şahlanışını yaşıyor.

Demokrasi havariliği yapan ve emri Kandil'den alanlar 2014 yılında demokratik olarak yapılan ve AK Parti'nin kazandığı bir seçimi kabul etmedi. Ceylanpınar'da eli kanlı terör örgütü tarafından AK Parti'ye oy verenlerin evleri yakıldı ve yıkıldı.

Ceylanpınar REİS’e sahip çıktı.

2014 seçimlerinde evleri yakılanlara Valilik para yardımı yapmak istedi. Ama Reis Erdoğan için mücadele eden ve vatanı 3-5 çapulcuya bırakmaya niyeti olmayan kahraman Ceylanpınar halkı o zamanlarda bu parayı elinin tersiyle itti ve Reis'e sahip çıktı.

İşte Ceylanpınar halkı budur.

2014 seçimlerinde terör örgütü tarafından arabası yakılan bir vatandaşımız, "arabam yanmışsa bu vatan için yandı ve ben eğer zaten o arabaya binebiliyorsam oda bu vatan sayesindedir" dedi. İşte kahraman Ceylanpınar halkı budur.

Teşekkür ediyorum.

2014 seçimlerinde böyle bir bilinçle hareket eden ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkan Ceylanpınar halkına huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.