Çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Atilla, esnafın çay teklifini geri çevirmedi. Özellikle ilçenin eski esnaflarına daha çok ilgi gösteren Başkan Atilla, "Onlar ilçemizin bel kemiği ve yaşayan tarihimizdir. Onlar bizim için değerlidir. Çünkü onların tecrübeleri, bilgi birikimleri yolumuzu aydınlatıyor" dedi.

Ziyareti kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Odası Eski Başkanlarından Halil Asrağ'ı da ziyaret eden başkan Atilla, burada bir süre oturarak vatandaşlarla sohbet etti.

BELEDİYEMİZ BİZE BİR TELEFON KADAR YAKIN

Halil Asrağ, başkan Atilla'nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Hizmetlerinin devamını diliyoruz. Belediyemiz bize bir telefon kadar yakındır." dedi.

Ceylanpınar'ın çehresinin değiştiğini belirten Asrağ, "İlçemiz hizmetler sonrası öyle bir hale geldi ki artık ilçemizle gurur duyuyoruz. Eskiden bir yere gittiğimizde üzerimizdeki çamura bakıp siz Ceylanpınarlı mısınız diyorlardı. Artık bize siz güzel Ceylanpınarlı mısınız diyorlar. İnşallah ilçemiz daha da güzelleşecek." diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİZİ HİZMETE ALIŞTIRDI

Esnaflardan İbrahim Taş da yoğun çalışma temposuna rağmen esnafa da zaman ayırması dolayısıyla başkan Atilla'ya teşekkür etti. Taş, "Başkanımız güzel hizmet ediyor. Bizler de hizmete alıştık. Başkanımızdan daha güzel hizmetler bekliyoruz" şeklinde konuştu.