Ceylan düğün salonunda düzenlenen toplantıya Siyasi Parti temsilcilerinden Sivil Toplum Kuruluşlarına, İlçe esnaflarından kanaat önderlerine kadar toplumun farklı kesimlerinden davetliler katıldı.

Toplantı başlamadan önce Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, bütün davetlilerle tek tek tokalaştı. Yemek ikramının ardından kısa bir açılış konuşması yapan Başkan Atilla, ikincisi düzenlenen halk danışma meclis toplantısının ilçe için faydalı olduğunu belirterek önceki toplantıda 3 yılın hizmetlerin anlatıldığını bu toplantıda ise son 6 ayda yapılan hizmetlerin anlatılacağını söyledi. İlçe genelinde şehrin düzeni, alt yapı ve üst yapının sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için imarın taviz verilmeden uygulandığını vurgulayan Başkan Atilla, anlayışlarından dolayı Ceylanpınarlılara teşekkür etti.

Başkan Atilla, açılış konuşmasının ardından son 6 ayda Ceylanpınar Belediyesinin yapmış olduğu hizmetleri slayt sunumuyla Halk Danışma Meclis Üyelerine anlattı. Alt yapı çalışmalarından üst yapı çalışmalarına, sosyal hizmetlerden kalıcı projelere kadar birçok konuda katılımcıları bilgilendiren başkan Atilla, belediye bütçesinin yetersiz olmasına ilçeye büyük hizmetler kazandırdıklarını aktardı. Özellikle prestij cadde çalışmalarının tamamlanmasıyla Ceylanpınar'ın çehresinin değişeceğini ifade eden Başkan Atilla, ayrıca sokak aralarında kilitli parke taşı çalışmalarının süratle devam ettiğini ve toplamda 400 bin metrekare kilitli parke taşı döşeneceğini anlattı.

Slayt sunumunun ardından Başkan Atilla, katılımcıların sorularını cevapladı. Halk Danışma Meclis üyeleri hizmetlerle alakalı merak ettikleri soruları Başkan Atilla'ya yönelttiler. İlçenin sorun ve sıkıntılarının da aktarıldığı toplantıda Başkan Atilla, ilçenin sorunlarının çözümü konusunda gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Toplantıda katılımcılara günün anısına ajanda ve kalem hediye edilirken Selahaddin Eyyübi Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Kaça da Başkan Atilla'ya karakalem portre çalışması ve isminin yazılı olduğu bir kalem hediye etti.