Fen İşlerinden somlu Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol ve İmar İşleri Müdürlüğünden ilgili personel ile saha çıkan Başkan Atilla, devam eden yol genişletme ve kilitli parke taşı çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çalışmaları incelerken zaman zaman vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Atilla, vatandaşların görüş ve taleplerini dinledi.

SOK İKİ AYDA YAKLAŞIK 3 KM KİLİTLİ PARKE TAŞI YAPILDI

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Atilla, çalışmalar kapsamında Cumhuriyet mahallesinin alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Sokak ve Caddelerin imara uygun hale getirildiğini belirten Başkan Atilla, "İmarın içerisinde kalan duvarlar yıkılıyor. Böylece yolları muntazam bir hale getirmiş oluyoruz. Bunu yaparken de hiç bir ayrım yapmıyoruz. Yollarımızı kaldırımlarıyla beraber hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz. Son iki ayda yaklaşık üç km kilitli parke taşı döşedik. Yapmış olduğumuz çalışmalarla ilçemizin çehresini değiştiriyoruz. Cumhuriyet mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız artık çamura basmadan, toz ve toprağa bulanmadan evlerine ve işlerine gidebilecekler. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun."

TERTEMİZ SOKAK VE CADDELERE KAVUŞTUK

Mahalle sakinlerinden Nebi Büyük de çalışmalar dolayısıyla Başkan Atilla'ya teşekkür ederek, yolların genişlediğini, tertemiz sokak ve caddelere kavuştuklarını söyledi.

Ceylan Düğün Salonu İşletme Müdürü İbrahim Kaça ise yazın tozdan ve kışı da çamurdan sokak ve caddelerin geçilemediğini söyledi. Toz ve çamur dolayısıyla düğün salonunun devamlı kirlendiğini aktaran Kaça, "Yaşadığımız bu sorunu belediye başkanımıza ilettik. Sorunun çözümü için hızlı bir şekilde sokak ve caddelerimizi yaptıkları için belediye başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yılmaz Çelik de, çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür etti.