Büyükada da yapılan operasyonda 3 yabancı uyruklu 11 kişinin gözaltına alındığını ifade eden Başkan Atilla, sözde bunlar uluslar arası aktivisler bunların bilgisayarlarında çıkan notlarda ise 2. gezi olayı ve günümüzde yaşanan olaylar konuşuluyordu.

Halk olarak akıllı olmamız gerektiğini vurgulayan Başkan Atilla, Türkiye'yi bir yerlerden vurmaya çalışıyorlar. Ekonomik olarak vurmak istiyorlar Sünni, Alevi, Kürt ve Türk çatışması çıkartarak bu tezgah üzerinden vurmaya çalışıyorlar.

Siverek'te yapılan provokatif  eyleme değinen Başkan Atilla, Bu kişi uyuşturucu müptelası içkici kumar bazın teki. Bu provokatör eylemi 28 şubat ile örnek veren Başkan Atilla, Aczmendi Müslüm Gündüz, Fadime Şahin'i bize aynı şekilde çıkardılar. Bunlar üzerinden 28 şubatı getirerek rahmetli Necmettin Erbakan'ı istifa ettiren güçler aynı güçler.

Güneydoğunun tüm bölgelerinde alman vakıfları mevcut olduğunu ifade eden Başkan Atilla, Alman vakıfları Gaziantep'te çoktu Güneydoğunun her tarafında Alman vakıfları mevcut. Türkiye'de bu kadar alman vakfı olması ve özellikle Hatay, Adana, Gaziantep ve Şanlıurfa gibi ateş çemberi olan sınır bölgelerinde var oluşları düşündürücüdür. Benim ilçemin nüfusu 85 bin ilçe nüfusu kadar Suriyeli misafirimiz var hiç bir gün Alman vakıflarından bir tanesini görmedim. Alman vakıflarını kılıf olarak kullanıp içimize sızıyorlar. Türkiye'deki tüm Alman vakıflarını tek tek elden geçirmemiz lazım.

CHP'nin üst yönetimi çok farklı bir yönetim olduğunu vurgulayan Başkan Atilla, Atatürk'ün kurmuş olduğu CHP'ye oy veren kardeşlerime seslenmek istiyorum. PKK/PYD'li teröristler eğitim gördükleri hedef tahtasına ülkemizin korucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını koymuşlar. O kadar acı bir olay ki bugün CHP'nin tabanıyla HDP, PKK'nın tabanı kol kola omuz omuza hareket ediyorlar. Şuan ki CHP, Atatürk'ün kurmuş olduğu CHP değil. Raydan çıktı farklı bir CHP'ye büründü. Adalet yürüyüşünde HDP'li Ahmet Türk ve Celal Doğan ile kol kola girdiler. CHP'ye oy veren şapkalarını önlerine indirip şunu görsünler Atatürk'ün kurduğu CHP yok artık.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halk olarak arkasında durulması gerektiğini belirten Başkan Atilla, Özellikle reisi cumhurumuzun arkasında durmalıyız. Reisi Cumhur batılıların hortumlarını kestiği için bugün bu tür olayları yaşıyoruz.Cumhurbaşkanımıza sahip çıkıp Türk halkı olarak arkasında dik durursak, Allah'ın izniyle hiç bir güç ne Amerika, İngiltere, Fransa nede Almanya bizi bölemeyecek bizlere bir şey yapamayacaklar.