Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, yılbaşı gecesi İstanbul’da yaşanan terör saldırısı ile ilgili sert ifadeler kullandı.

Menderes Atilla, Türkiye düşmanları nasıl el ele verip birlik beraberliğimize alçak saldırılar düzenliyorsa, onların bu kirli emellerine ulaşmaması için Millet olarak bizde el ele verip birlik beraberliğimizi daha da kenetlememiz gerek diye konuştu.

PKK, FETÖ/PDY, DAEŞ, PYD/YPG ve diğer tüm Türkiye düşmanlarının son zamanlarda Türkiye’ye karşı sistematik bir saldırı içerisinde olduğunu ifade eden

Atilla, ortak noktası Türkiye’ye karşı katliam, kaos olan bu alçak katil sürülerinin her seferinde yapmaya çalıştıklarına karşın, teröre boyun eğmeyecek bir TÜRKİYE olduğunu söyledi.

Tüm terör saldırıları gibi bu saldırının da zamanlamasına dikkat çeken Belediye Başkanı Menderes Atilla, yılbaşı gecesinde ünlü bir eğlence mekânında çoğu yabancılardan oluşan onlarca insanın üzerine mermi yağdıran zihniyetin beynimize bomba patlatmaya çalıştığını, yaratacağı psikolojik etki ile insanları kamplaştırmaya ve birbirine düşürmeye yönelik olduğunun altını çizdi.

Ancak Türkiye düşmanlarının bu amacına hiçbir zaman ulaşamayacağını vurgulayan Menderes Atilla, kökü derinlerde olan bir Türkiye’ye karşı alçak emelleri
olanların konu TÜRKİYE olunca bir kez daha değil onlarca kez daha düşünmesi gerektiğini söyledi.

Bilinen en sert ifadelerle saldırıyı kınadığını ve lanetlediğini söyleyen Menderes Atilla, alçak saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet dilerken yaralılara acil şifalar dilediğini söyledi.