Her yıl adeti olduğu üzere bu bayramda da Belediye Başkanı Menderes Atilla, kendisini ziyarete gelen vatandaşları evinde ağırladı. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Atilla, çocuklara da harçlık verdi. Binlerce vatandaşı evinde ağırlayıp misafir eden Başkan Atilla, yaşlı vatandaşlarla da özel ilgilendi. Bayramlaşmaya gelen misafirlere şeker ve kolonya ikram edilirken yemek vaktinde ise misafirlere yemek ikramında bulunuldu.

Başkan Menderes Atilla, yaptığı açıklamada her yıl olduğu gibi bu bayramda da vatandaşları evinde ağırladığını söyledi. Arakan'da Müslümanlara yönelik katliamlar dolayısıyla buruk bir bayram geçirildiğini belirten Başkan Atilla, "Arakan'da Müslüman kardeşlerimize yapılan zulüm bu bayramı gölgelemiş oldu. Rabbim Arakan'daki Müslüman kardeşlerimizi bu zulümden kurtarsın. Tüm Müslümanlar olarak onlara duacı olmamız gerekiyor. İnşallah onlarda bu zulümden kurtulurlar, inşallah yeryüzünde zulüm gören bütün mazlumlar zulüm görmekten kurtulurlar." dedi.

Tüm İslam aleminin bayramını kutlayan başkan Atilla, "Tüm Şanlıurfalı ve Ceylanpınarlı hemşerilerimin bayramını kutluyorum." diye konuştu.