Tarihi 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, İlçe Başkanı Halid Şimşek, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve partililer ilçe merkez ve kırsal ayrımı yapmadan seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

BAŞKAN ATİLLA'NIN GİRİŞİMLERİ MEYVESİNİ VERDİ

Gününün büyük bir bölümün vatandaşlarla geçiren Başkan Atilla, 24 Haziran'da yapılacak seçimin önemini anlatıyor.Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Menderes Atilla, Halil Kesmez ve Muzaffer Acet ile görüşerek AK Parti saflarına geçmesini sağladı. Hdp Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Acet ile 2015 Hdp Milletvekili Adayı Halil Kesmez Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın girişimleri sonucunda AK Parti saflarına geçerek, 24 Haziran'da AK Parti'yi destekleme kararı aldılar.

KESMEZ HDP'DEN ADAY OLMUŞTU, ACET BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISIYDI

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın girişimleri sonucunda AK Parti saflarına geçen ilçenin ileri gelen ailelerinden olan Halil Kesmez ve Muzaffer Acet Hdp saflarında yer alıyordu. Kesmez Ailesi'ne mensup Halil Kesmez ise 2015 genel seçimlerinde Hdp'den milletvekili aday adayı olmuştu. Muzaffer Acet ise Hdp döneminde belediye başkan yardımcılığı ve meclis üyeliği görevlerini yürütmüştü. Başkan Menderes Atilla, İlçe Başkanı Halid Şimşek, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile beraber Halil Kesmez ve Muzaffer Acet parti binası önünde bir araya gelerek katılımlarını resmileştirdiler.

"HİLAL'İN YANINDA DUYMAK BİZİM İÇİN DİNİ BİR VAZİFEDİR DİYEREK AK PARTİ SAFLARINA GEÇTİLER"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Halil Kesmez Ve Muzaffer Acet'in Batılı şer odaklarına karşı Ak Parti saflarına geçtiklerini ifade etti. Atilla, "Batılı bırakıp pişman oldum, hakkın yanındayım, ben artık ümmeti Muhammed'in yanındayım diyen Halil Kesmez 2015 yılında HDP'den aday adayı olmuştu. 10 gün önce de parti saflarımıza geçiş yaptı. Ceylanpınar'ın tanınmış ailelerinden Acet Ailesi'ne mensup ve Hdp döneminde belediye başkan yardımcılığı görevi yapmış Muzaffer Acet çevresi ve akrabalarıyla bende bundan sonra hakkın yanındayım diyerek Ak Parti'ye katılmıştır. Bu hak ve batılın savaşında hakkın yanında yer aldıkları için Allah sizden razı olsun. Şu anda cereyan eden Haç ile Hilal'ın savaşını görmüşler. Bu savaşta Hilal'in yanında duymak bizim için dini bir vazifedir diyerek AK Parti saflarına geçtiler" dedi.

"HAKKIN YANINDAYIZ VE HAK YOLUN SEÇTİK"

Halil Kesmez, AK Parti'nin bir hak davası olduğunun altını çizerek, "Bu dava yalnız bizim değil hepimizin davasıdır. Aile olarak da zamanında AK Parti'nin kurucuları arasında yer aldık. Hakkın yanındayız ve hak yolun seçtik. Bundan sonra da inşallah Başkanımız Menderes Atilla ve AK

Parti'nin yanındayız. Başkanımız güzel bir şey söyledi, dedi hatasız kul olmaz. Biz de hakkın yanında yer alma kararı aldık" diye konuştu.

"O ZAMANDA TEK BİR YOL, TEK BİR ÇİZGİ SADECE AK PARTİ"

Muzaffer Acet, AK Parti'nin yalnızca Müslümanların değil tüm insanlığın partisi olduğunu belirterek, "Hak ve batılın savaşında her zaman hakkın yanında yer almak tabii ki her Müslüman'ın vazifesidir, boynunun borcudur. Başkanımız konuşmasında İslam'a ve Ortadoğu'da zulüm gören Müslümanları anlattı. Birlik beraberlik içerisinde ayrım yapmaksızın doğru olarak bulduğumuz Ak Parti saflarına geçme kararı aldık. Partimize de bir şeyler katabiliyorsak ne mutlu bize. Ayrımcılık olmadığından dolayı, olaylara objektif bakabildiğinden dolayı, sadece Müslümanların değil tüm insanlığın AK Parti'ye sığınabildiğini defalarca gördüğümüzden dolayı bu safta yer almaya karar verdik. AK Parti'nin Myanmar'da sadece Müslüman kardeşlerimize değil gayrimüslimlere de yardımlar yapıldığını gördük. O zamanda tek bir yol, tek bir çizgi sadece Ak Parti" şeklinde konuştu.